Energy to raise you up!
Refreshing rich taste
Lift your focus

Miami

Energy drink

Jedan od glavnih učinaka kofeina u ljudskom tijelu je da djeluje stimulirajuće na kognitivne funkcije. Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost.

Kofein koji nam je danas lako dostupan u mnogim prirodnim izvorima (čaj, kakao, kava i dr.) u ljudskom tijelu djeluje stimulativno, te pridonosi poboljšanju koncentracije i budnosti.
Sa ciljem da Vam bude još dostupniji, kofein je jedan od sastojaka MIAMI ENERGY DRINK-a.

Taurin podupire neurološki razvoj te pomaže u regulaciji razine vode i minerala u krvi. Taurin ima antioksidativna svojstva i čini se da ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari.

Taurin poznat kao aminokiselina koja kao takva pruža neurološke potpore razvoju i pomaže u reguliranju vode i minerala u krvi, a ima i antioksidna svojstva, te ubrzava dektoksizaciju od štetnih tvari.

B vitamini igraju ključnu ulogu u mozgu i doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava; trebamo ih pri povećanom fizičkom i mentalnom naporu, za kožu, kosu i nokte, dobro pamćenje, pravilan rad probavnog sustava, kao i za zaštitu srca i krvnih žila.

B vitamini imaju ključnu ulogu u doprinosu normalne funkcije živčanog sustava.
Pri bilo kakvim povećanim naporima, bilo da se radi o fizičkim ili mentalnim naporima preporuča se uzimanje B vitamnina koji pomažu kod razgradnje ugljikohidrata i bjelančevina te doprinose normalnoj funkciji metabolizama koji nam pruža energiju.
Svaki organizam potrebuje unos B vitamina, stoga smo mi kroz MIAMI ENERGY DRINK omogućili lakši i brži unos ovih bitnih vitamina u Vaš organizam koji pomaže kod održavanja normalnih i tjelesnih funkcija Vašega organizma.

Vaše tijelo treba šećer za snagu i energiju. Šećeri su jednostavni ugljikohidrati koji se nalaze u mnogim namirnicama, od voća i voćnih sokova do drugih napitaka, uključujući i energetske.

Svima poznati šećer je ugljikohidrat, osnovna hraljiva tvar koju u svako tjelo treba unositi svakodnevno.
Šećer se nalazi u mnogim namirnicama od voća i voćnim sokovima kao i u našem energetskom napitku unosom kojeg ćete zadovoljiti potrebe svog organizma.
Količina šećera u našem napitku je usporediva sa količinom soka od naranče ili jabuke.